Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/web/virtuals/62001/virtual/www/domains/zsnezdenice.cz/wp-content/themes/zsnezdenice/header.php on line 36

Aktuality

Čvn 07

Regionální plavecké závody 2017

Ve středu 7. 6. 2017 se uskutečnily regionální plavecké závody žáků I. stupně základních škol ve středisku CPA Delfín v Uherském Brodě. Tohoto sportovního klání se zúčastnilo celkem 192 závodníků z jedenácti základních škol regionu. Vyhodnoceni byli nejlepší tři závodníci v jednotlivých ročnících, kategorie chlapců a dívek. Své síly si přítomní plavci mohli změřit v tříčlenných smíšených týmech. V závěrečné části soutěžního dopoledne byly vyhodnoceny tři nejlepší základní školy a v letošním roce se poprvé vyhodnocovala i nejlepší neúplná škola regionu, která se plaveckých závodů zúčastnila.

Přeboru se zúčastnily tyto školy:

ZŠ UB Mariánské náměstí, ZŠ UB Pod Vinohrady, ZŠ UB Na Výsluní, ZŠ UB Havřice, Katolická ZŠ Uherský Brod, ZŠ a MŠ Prakšice, ZŠ a MŠ Nezdenice, ZŠ a MŠ Nivnice, ZŠ J. Bublíka Bánov, ZŠ J. G. Masaryka Bojkovice, ZŠ a ZUŠ Horní Němčí.

Celé dopoledne proběhlo za skvělé atmosféry, o kterou se postarali sami závodníci, doprovázející páni učitelé, paní učitelky a rodiče, kteří přišli povzbuzovat.