Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/web/virtuals/62001/virtual/www/domains/zsnezdenice.cz/wp-content/themes/zsnezdenice/header.php on line 36

Aktuality

Úno 24

KARNEVALOVÝ TÝDEN V MŠ

V průběhu masopustního týdne jsme se s dětmi připravovali a těšili na tradiční karneval. Povídali jsme si o tradici masopustu, vyráběli masky, klauny a koláčky ze slaného těsta. Hráli jsme pohybové hry např.: Chodí medvěd, Maso-pust, Na Klibnu aj. Postupně jsme si zdobili třídy a šatnu barevnými girlandami a šašky.

V pátek dne 24. 2. 2023 jsme se začali již v ranních hodinách scházet v MŠ v podobě nejrůznějších masek. Společně jsme si masky představili a karneval zahájili tanečkem zvaným Labadů. Následně jsme se rozdělili do dvou skupin a prošli si nejrůznější veselé karnevalové disciplíny, např. hod míčkem do šaška, přitahování bonbonu, hledání cukroví v kuličkovém bazéně, jízda na koloběžce, židličková aj. Na památku si děti vyrobily klauna s dobrotami, připily si jahodovým džusem a zatančily na tradiční karnevalové diskotéce.