Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/web/virtuals/62001/virtual/www/domains/zsnezdenice.cz/wp-content/themes/zsnezdenice/header.php on line 36

Aktuality

Pro 22

PŘEDVÁNOČNÍ ČAS V MŠ

Předvánoční období jsme si společně užili. Nazdobili jsme si vánoční stromeček, upekli vanilkové cukroví a zpívali koledy. Při výtvarných činnostech jsme si vyrobili betlém a vánoční ozdobičky.

Nezapomněli jsme myslet ani na druhé lidi, a proto jsme byli potěšit klienty v DPS našim vánočním vystoupením. Zazpívali jsme jim písničku, zahráli krátké divadlo O hvězdě betlémské a zatančili vánoční tanec. Po návratu z DPS na děti čekalo velké překvapení pod stromečkem v podobě dárečků.  Společně si je rozbalily a pohrály si s nimi.

Protože se Vánoce neodmyslitelně pojí s narozením Ježíše, vydali jsme se do Rudic na výstavu pohyblivého betléma od místního řezbáře. Děti byly z betléma moc nadšené.

Závěrem našeho předvánočního programu v MŠ bylo zábavné dopoledne ve sportovní hale. Děti plnily vánoční úkoly jako např.: chytání kapříka, válení cukroví, nošení dárečků aj. Na přání dětí jsme si společně zatančili a nechyběla ani sladká odměna za splnění daných stanovišť.

https://www.facebook.com/zsamsnezdenice/videos/3273737586225395