Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/web/virtuals/62001/virtual/www/domains/zsnezdenice.cz/wp-content/themes/zsnezdenice/header.php on line 36

Aktuality

Říj 25

Barevný podzim

Ve školní družině prožíváme podzim kreativně, ale i v pohybu. Umožňuje to krásné počasí, takže děti mohou trávit spoustu času pohybovými aktivitami venku. Děti neponechaly nic náhodě a rozhodly se užít si podzimních dnů naplno. V měsíci říjnu se nástěnky na chodbách plnily jablky, hruškami, podzimními stromy, listím všech barev, druhů i velikostí. Tu a tam začaly vystrkovat zuby i zoubky dýně a nechtěly čekat, až přijde jejich čas. Samozřejmě se i využívalo přírodních materiálů, kterých je na podzim opravdu hodně k tvoření všeho druhu. Ať už k stavění domečků pro skřítky, zdobení zvířátek pestrobarevným listím a také výrobě a malbě draků, kteří k podzimu prostě patří. Zkrátka vládu převzala Podzimní paní.
Děti si i zvyšovaly svou fyzickou kondici a zdokonalovaly se v míčových hrách a svoji obratnost prověřovaly na multifunkčním hřišti. Toto všechno probíhalo v rámci tzv. kruhového sportování. Děti se rozdělily do skupin a ty se v pravidelných intervalech střídaly. Kopaná, vybíjená, podbíhání a přeskakování lana, hod raketkami do dálky, létajícím talířem na cíl. Obratnost, vytrvalost, sílu a dovednost zase na prolézačkách a provazové pyramidě.