Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/web/virtuals/62001/virtual/www/domains/zsnezdenice.cz/wp-content/themes/zsnezdenice/header.php on line 36

Aktuality

Říj 14

PODZIMNÍ SLAVNOST V MŠ

Po celých čtrnáct dní jsme se s dětmi seznamovali s nejrůznějšími druhy ovoce a zeleniny, poznávali jsme je pomocí všech smyslů, výtvarně jsme je ztvárnili, naučili se o nich písničky, básničky, skládali puzzle, hráli různé pohybové hry a těšili se na podzimní slavnost, která se konala ve čtvrtek 13. 10. 2022 na naší zahradě MŠ.

Podzimní slavnost zahájily děti svým krátkým vystoupením a poté děti v doprovodu rodičů plnily úkoly na nejrůznějších stanovištích. Po splnění stanovišť děti dostaly sladkou odměnu a následně probíhalo společné dlabání a vyřezávání dýní. Jakmile byly dýně vyřezané, vystavily jsme je před budovou školy a rozsvítily je. Na závěr si děti  v doprovodu příjemné hudby a svítících dýní slavnostně zapálily prskavky a společně jsme si všichni pochutnali na pečeném čaji a mrkvové buchtě, které děti připravily v MŠ. Také jsme si společně zamlsali na dobrotách, které pro děti připravili jejich rodiče. Podzimní slavnost jsme si příjemně užili a jistě si ji za rok zase zopakujeme.

https://www.facebook.com/zsamsnezdenice/videos/1747901275578957

https://www.facebook.com/reel/2927595904052740/?s=single_unit