Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/web/virtuals/62001/virtual/www/domains/zsnezdenice.cz/wp-content/themes/zsnezdenice/header.php on line 36

Aktuality

Říj 15

ZÁŘÍ V MŠ

Začátkem školního roku nás provázel „PAN KNOFLÍČEK“ a jeho kamarádi, s nimiž jsme tvořili pravidla soužití v MŠ a seznamovali se s nově upraveným prostředí tříd. Hráli jsme převážně seznamovací, kooperativní a pohybové hry.

Nezapomněli jsme se v rámci tématu „Šnečku, jak se ti bydlí v domečku“ ve třídě „DUHÁČKŮ“, podívat na domovy našich afrických šnečků a na domovy našich dětí. Také ve třídě „KNOFLÍČKŮ“ jsme se v rámci tématu „Tady bydlím, tady žiju“ seznámili s obcí Nezdenice a domovy našich dětí.

Třída „DUHÁČCI“ začala pravidelně navštěvovat sportovní halu v Nezdenicích a Aquapark DELFÍN v UB.

Protože se urodilo hodně ovoce, ukončila třída „DUHÁČKŮ“ měsíc září jablíčkovým týdnem a třída „KNOFLÍČKŮ“ ovocným týdnem. Děti se naučily poznávat jednotlivé ovocné stromy, pozorovaly život na jabloni, ztvárnily si „JABLOŇ V ROCE“, poznávaly ovoce pomocí čichu, chuti, hmatu i zraku. V rámci pracovní činnosti děti vyrobily „KŘÍŽALY“, upekly voňavé jablečné muffiny, jablečný závin a na všech dobrotách si pak společně pochutnaly.