Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/web/virtuals/62001/virtual/www/domains/zsnezdenice.cz/wp-content/themes/zsnezdenice/header.php on line 36

Aktuality

Čvn 04

TÝDEN DĚTSKÝCH RADOSTÍ V MŠ

Na úterý 1. 6. připadl MDD, proto i my jsme se po celý týden zaměřili na „Týden dětských radostí a splněných přání“. Povídali jsme si o dětech různých národností (jak vypadají, kde žijí, jak mluví …), hráli jsme různé pohybové hry, učili se básničky, zpívali písničky aj.

Den dětí jsme oslavili na školní zahradě. Děti na jednotlivých stanovištích plnily dané úkoly pohybového, smyslového, hudebního i myšlenkového charakteru. Za svoji snahu byly odměněny medailemi, zmrzlinovým kornoutem a jinými dobrotami. Na závěr si všichni zatancovali v rytmu „dětské diskotéky“.

Ve čtvrtek se děti 2. třídy vydaly hledat poklad. K pokladu je vedl sokol z celoročního projektu „SE SOKOLEM DO ŽIVOTA“. Trasa k pokladu vedla různými místy obce, která děti musely poznat z hádanek a na daném místě splnit úkol. Poklad zdárně našly na dětském hřišti, ukrytý v ohništi pod dřevem.

Předškoláci chtěli udělat radost i mladším kamarádům, proto pro ně vyrobili ponožková zvířátka, která jim v závěru týdne předali. Mladší děti jim za odměnu zazpívaly veselou písničku „VČELKA A MOTÝL“.