Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/web/virtuals/62001/virtual/www/domains/zsnezdenice.cz/wp-content/themes/zsnezdenice/header.php on line 36

Aktuality

Bře 17

Informace pro rodiče k mimořádným opatřením

Vážení rodiče,

na základě nařízení Ministerstva zdravotnictví ČR vstupuje od 11. března 2020 do odvolání zákaz osobní přítomnosti žáků ve školách a školských zařízeních. Mimořádné opatření je vydáno v souvislosti s nepříznivým vývojem epidemiologické situace ve výskytu onemocnění COVID – 19.

Žáci budou mít domácí vzdělávání po dobu platnosti nařízení. Pedagogové jim zasílají od 11. 3. úkoly a další instrukce emailem. Prosíme rodiče, aby nám byli nápomocni při plnění těchto domácích úkolů, aby žáci alespoň částečně vyplnili tento čas svým samostudiem. V případě jakýchkoliv dotazů a nejasností se obracejte přímo na daného pedagoga prostřednictvím emailu, případně na ředitelku školy prostřednictvím

emailu: eva.jandaskova@ zsnezdenice.cz

nebo m.: 777634156

Emailové adresy třídních učitelek:

hanapavlis@seznam.cz   1. ročník

janamikova8@gmail.com    2. ročník

stepancikova.jolana@centrum.cz     3. ročník

machoma@seznam.cz     4. a 5. ročník

Všem rodičům děkujeme za spolupráci a zpětnou vazbu!

 

Nástěnku PADLET.com budou využívat žáci 4. a 5. ročníku

Padlet je virtuální nástěnka, na kterou lze připnout jakýkoliv vzkaz, dokument, příspěvek, fotografii, nahrávku a podobně.  Je ideální pro plánování, domlouvání, třídění myšlenek ve skupině lidí, která nemusí sedět pohromadě v jedné místnosti.

I my jsme se rozhodli tento nástroj efektivně využít pro plánování a komunikaci starších dětí 4. a 5. ročníku. Učitelka sestavuje nástěnky v online prostředí, podle kterých děti realizují své samostudium doma. Pomocí odkazu se prokliknou do barevného tvořivého světa, který jim nabídne nespočet možností. V rámci denního harmonogramu plní zadané úkoly, stahují dobrovolné materiály, komentují fotografie. Vše je na jednom místě a díky tomu je naše učení strukturované a přehledné!