Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/web/virtuals/62001/virtual/www/domains/zsnezdenice.cz/wp-content/themes/zsnezdenice/header.php on line 36

Aktuality

Čvn 25

Slavnostní den pro naše žákyně z páté třídy

Ve středu poslední školní týden jsme se všichni sešli, abychom naposled společně ocenili práci děvčat z páté třídy. Na ukončení projektu Cesta kolem světa jsme pozvali také maminky našich páťaček a paní starostku. Děti třetí, čtvrté a páté třídy svým mladším kamarádům ze školy i školky předvedly ohnivý africký tanec, vtipnou pohádku o soudci z Japonska, rytmické indiánské bubnování na šamanské bubny a úžasně procítěný vějířový tanec z Číny. Aktivní dobrovolníci se mohli naučit bubnovat, tančit s vějířem, zazpívat si indiánskou píseň odvahy a získat cenné rady o souboji s mečem. Vděční diváci nadšeně tleskali a my jsme pak slavnostním obědem završili tento nádherný den.

Chtěli bychom se touto cestou rozloučit s pětiletou prací našich děvčat – Káji Pindurové, Adélky Šimoníkové, Natalky Žákové a Michalky Moučkové. Holky, děkujeme za všechno a mějte se v nové škole i třídě báječně!