Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/web/virtuals/62001/virtual/www/domains/zsnezdenice.cz/wp-content/themes/zsnezdenice/header.php on line 36

Aktuality

Čvn 01

Olympiáda na zahradě mateřské školy

Ve spolupráci se sdružením rodičů jsme 1. června oslavili Den dětí Olympiádou v mateřské škole. Do mateřské školy se všichni oblékli jako správní sportovci a hned po svačině se tři týmy s třemi paními učitelkami Radečkou, Aničkou a Peťkou vydaly na zahradu mateřské školy, kde už byly připraveny balónky, fáborky a hlavně šest stanovišť. Čekalo na nás skákání v pytlích, střílení na bránu, hod na terč, překážková dráha, slalom na motorkách a opičí dráha.

Každý sportovec měl na krku kartičku a za splnění úkolu dostal razítko. Jelikož ze sebe všichni vydali to nejlepší, za své výkony získali sladkou studenou odměnu. Celé dvě minuty se po té velké námaze ozývalo jen spokojené mlaskání. Po umytí všech zbytků čokolády jsme se společně přesunuli k Olšavě, kde na nás čekali připravení hasiči. Předvedli nám, jak funguje hasičské auto, nechali děti zapnout sirénu a sednout si za volant, ukázali nám, jak vypadá hasičská výzbroj a dokonce uhasili skutečný požár hasicím přístrojem i vodou. Všechny děti pak mohly útok hadicí vyzkoušet. Bylo to krásné a pohodové dopoledne.