Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/web/virtuals/62001/virtual/www/domains/zsnezdenice.cz/wp-content/themes/zsnezdenice/header.php on line 36

Aktuality

Kvě 11

Oslavujeme svátek matek

Protože naše maminky měly svátek, rozhodli jsme se s dětmi, že ho oslavíme v mateřské škole. Po společné domluvě nás napadlo, že jej nejlépe prožijeme při společném posezení a výrobě dárečků společně s maminkami, tatínky i dalšími rodinnými příslušníky.

Přípravy byly veliké, každý se zapojil. Napsali jsme plakáty, vyzdobili společně celou třídu a připravili výrobky. Paní kuchařky nám udělaly výborné občerstvení, nakoupili jsme dobrůtky, kafíčko a hurá na to.

Třída se brzy naplnila. Přišli maminky, tatínci někdy i babičky či tetičky, všichni byli vítáni. Akci jsme zahájili krátkým prográmkem a pak už se jedlo, pilo, mlsalo a hlavně vyrábělo. Měli jsme připraveny tři výrobky: knoflíčkové přání, srdíčkový kamínek a papírovou berušku a děti s maminkami společně obcházely stanoviště a tvořily buď podle návodu nebo dle vlastní fantazie. Všechny výrobky byly nádherné a odpoledne proběhlo v příjemné klidné atmosféře. Už se těšíme na další akci.