Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/web/virtuals/62001/virtual/www/domains/zsnezdenice.cz/wp-content/themes/zsnezdenice/header.php on line 36

Aktuality

Čvn 20

Školní výlet Amfík Bukovina Popovice

Amfík Bukovina

Paní nás rozdělila do dvojic, dala nám do ruky papír a tužku. Šli jsme podle fáborků, jedna půlka školy šla podle červených fáborků, druhá zase podle modrých. Jak jsme dokončili jednu trasu, pak jsme se vyměnili a následoval odpočinek. Potom jsme šli na rozhlednu, dokonce jsem vylezl nahoru. Bylo odtud vidět na všechny strany. Až jsme došli do Amfíku, měli jsme oběd. Po obědě jsme si hráli, byla tam trampolína, houpačka, teepee, pirátská loď, posilovací stroje, sportovní hřiště a rybník. Měli tam labuť s mláďaty, moc lysek, lžičáka a volavku. Do rybníku jsme házeli staré pečivo, zahlédli jsme kapra, cejny a pozorovali jsme žáby. Dříve tam byly vojenské sklady. Nejvíce se mi líbilo hrát fotbal a ryby u rybníka.

Adam Vyoral, 3. ročník ZŠ

 

Výlet do Amfíku u Popovic

Dne 20. 6. byla základní škola Nezdenice celý den na sportovní akci v Amfíku u Popovic. Žáci tam sportovali ve skupinách. Jak běželi, viděli labuť a jak na druhé straně plují lysky. Také byli na rozhledně jménem Rovnina. Na rozhledně je 125 schodů. Cesta byla dlouhá necelé dva kilometry. Žáci potom měli volnou zábavu. Mohli jít na trampolínu, houpačky, posilovací stroje, pirátskou loď.

Kozy jsme si mohli pohladit. Vítězové byli všichni. Chtěla bych tam ještě někdy jet. Potom jsme jeli do Rudic.

Ráchel Zemková, 2. ročník ZŠ

ilustrace Karel Jáně, 2. ročník ZŠ