Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/web/virtuals/62001/virtual/www/domains/zsnezdenice.cz/wp-content/themes/zsnezdenice/header.php on line 36

Aktuality

Úno 24

Školní fašanková obchůzka aneb připomenutí kulturních tradic

Žákovské zprávy z FAŠANKOVÉ OBCHŮZKY  dne 24. 2. 2017

Fašank v naší škole

Dne 24. 2. 2017 proběhl v naší škole Fašank. Zúčastnili se jí děti ze  ZŠ i MŠ Nezdenice. S šavlovým tancem jsme navštívili školní kuchyni, Mateřskou školu a Obecní úřad, p. Pflegrovou, p. Bařinkovou a obchod. Akce proběhla dobře, nebyl žádný úraz. Fašank se mi moc líbil. Děkuji p. učitelkám, že zorganizovaly tuto akci.

Patrik Vaculín, 4. ročník

Fašank v naší škole

Dne 24. 2. 2017 jsme měli v naší škole Fašank. Zúčastnila se školka a školáci. Všichni měli masky, i paní učitelky. Druhá, třetí a pátá třída si nacvičili krásný tanec se šavlemi, který předvedli p. kuchařkám, školce, p. starostce, p. Bařinkové a p. Pflegrové. Mně se to moc líbilo, i všem ostatním. A když jsme se vraceli zpátky do školy, tak Honzovi uletěla maska do potoka, protože byl moc velký vítr. Děkuji p. učitelkám, že zorganizovaly tuto akci.

Sára Fornůsková, 4. ročník

Fašank

Dne 24. 2. 2017 se v naší škole pořádal Fašank. Akce se zúčastnila celá škola i školka. První dvě hodiny nám paní učitelka četla něco o Masopustu. V deset hodin jsme se šli ukázat do jídelny a potom do školky. Kluci zatancovali šavlový tanec. Také jsem šli za paní starostkou, p. Pflegrovou a Bařinkovou a do obchodu. Všichni nám za to vystoupení zatleskali a dali nám bonbony. Všem se to určitě moc líbilo a všichni si to myslím užili. Děkuji všem, kdo tuhle akci uspořádali.

Anna Vyoralová, 5. ročník

Fašank 2017 ve škole

V pátek 24. února 2017 se uskutečnil Fašank  v naší škole. Když jsme přišli do školy, tak nám paní učitelka přečetla něco o Fašanku a potom jsme se šli namalovat a obléct. Jak jsme se oblekli a namalovali, tak jsme šli zazpívat a kluci předvedli šavlový tanec  paní kuchařce a do školky. Pak jsme pokračovali u paní starostky, paní Pflegrové a p. Bařinkové. Jak jsme šli zpátky do školy, tak jsme se zastavili ještě v obchodě a zazpívali prodavačkám. Taky jsme mávali na auta a zastavovali různé lidi ve vesnici.

Emily Malcová, 5. ročník

Školní fašanková obchůzka

Dnes se děti oblékaly za různé masky, strašidelné i srandovní. Třeba paní učitelka Chovancová byla za šaška. Na dnešním dni se mi líbily hlavně ty masky. Moc se mi den líbil. 🙂

Alena Gulášová, 3. ročník