Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/web/virtuals/62001/virtual/www/domains/zsnezdenice.cz/wp-content/themes/zsnezdenice/header.php on line 36

Aktuality

Kvě 06

Školní družina na dálku

Zdravíme všechny naše děti a jejich rodiče! Byly bychom velmi rády, kdyby školní družina mohla nějakým způsobem fungovat i nyní v nouzovém stavu. Bohužel osobní kontakt a společné hry nenahradíme. Přesto nás moc zajímá, jak trávíte doma volný čas, když se zrovna neučíte.

Vyhlašujeme fotografickou soutěž s názvem: VYFOŤ TO !

Každý týden oznámíme nové téma a kdo se bude chtít do soutěže zapojit, pošle fotografii na e-mail: radka.polanska@email.cz     1. kolo soutěže potrvá týden (od středy 6.5. do středy 13.5. )

Téma pro tento týden zní: Hejbni kostrou! Očekáváme fotky, jak cvičíte, sportujete, posilujete nejen doma, ale i z přírody, např. jízda na kole, koloběžkách, skoky na trampolíně, přes švihadlo apod. Za týden vítězné fotky umístíme na web školní družiny a zároveň vyhlásíme nové téma na další týden. Fotografie posílejte pouze po schválení rodičů! Ze všech fotek připravíme prezentaci, na kterou se podíváme společně v družině, až se zase sejdeme! Účast v soutěži je dobrovolná a focení se věnujte, až si splníte školní povinnosti!

Na Vaše foto úlovky se těší paní vychovatelky